Poslanec zo Smeru ODCHÁDZA do iného klubu! Toto je dôvod jeho rozhodnutia

23.10.2024 11:30 Poslanec Národnej rady SR Dušan Muňko zo Smeru-SD odchádza do poslaneckého klubu SNS, aby mal minimálny počet členov pre jeho zachovanie. Vďaka Muňkovi bude mať klub SNS osem členov. Oznámil to na stredajšej tlačovej konferencii predseda klubu Smeru-SD Ján Richter.

Najťažšie PRIZNANIE Andrásyho: Šanca na NÁVRAT obľúbeného zabávača je zamietnutá!

23.10.2024 11:30 Sláva a kamery ho už nelákajú! Moderátor a humorista Oliver Andrásy bol dlhé desaťročia tvárou televíznych obrazoviek. Jeho meno sa spája najmä s kolegyňou Elenou Vacvalovou , s ktorou hviezdili v reláciách ako Aj múdry schybí či Dereš. Dnes si však užíva zaslúžený oddych a dôchodok.

Trump odhalil ZVADU s Putinom: Zasiahnem ťa priamo uprostred s****enej Moskvy!

23.10.2024 11:30 Trump si pustil ústa na špacír a Moskva mlčí. Bývalý prezident Donald Trump poskytol rozhovor, v ktorom odhalil to, čo Rusko nechcelo, aby sa dostalo na verejnosť.

Šimkovičová chce ZMENIŤ slovenskú hymnu! Pozrite sa, KTO bude pracovať na novej verzii

23.10.2024 11:30 Ďalšia šokujúca zmena z dielne rezortu kultúry! Oficiálne verzia slovenskej hymny bude mať novú podobu. Túto nečakanú zmenu iniciovala samotná ministerka kultúry Martina Šimkovičová.

Múzeum na východe Slovenska získalo vzácny artefakt: Vystavujú autogram slovenského astronauta z Mesiaca!

23.10.2024 11:30 Parádny prírastok. V Kasigarde - múzeu vysťahovalectva vystavujú cenný exponát. Ide o vlastnoručne podpísanú pohľadnicu od posledného človeka, ktorý stál na Mesiaci, so slovenskými koreňmi. Eugene Cernan ju venoval Slovákom a teraz sa z USA dostala na Slovensko.

Rodičia budú zúriť: Detská pohotovosť v tomto meste na Slovensku končí! Dôvod?

23.10.2024 11:30 Ambulantná pohotovostná služba pre deti a dorast v Partizánskom vo štvrtok skončí svoju prevádzku. Pre jej fungovanie nevedeli zabezpečiť dostatok lekárov. Pacienti môžu využiť APS v okolitých mestách, obrátiť sa môžu i na detské oddelenie v partizánskej nemocnici.

Plač na súde! Desivé DETAILY 4 roky po nehode Kralevich: Bolestivé svedectvo ženy, ktorá sa snažila zachrániť Linh

23.10.2024 11:30 Uplakaná spoveď svedkyne. Včera ráno sa v priestoroch Justičného paláca v Bratislave konalo ďalšie pojednávanie s Danielou Kralevich . Tá čelí obžalobe pre prečin usmrtenia študentky Linh , ktorá zahynula po kolízii s jej autom. Misska na pojednávanie neprišla. Rodina mŕtvej Linh tam však bola a musela si vypočuť desivé slová svedkyne Petry, ktorá jej po nehode poskytovala prvú pomoc. Z detailov naskakuje husia koža.

Súd rozhodol v prípade Mariána Magáta: Uznal ho vinným z extrémizmu?!

23.10.2024 11:30 Samosudca Špecializovaného trestného súdu uznal v stredu Mariána Magáta za vinného z extrémizmu. Trest si má vypočuť vo štvrtok .

To ešte NIKDY nevideli: Motor lietadla na dráhe VCUCOL... Dramatické VIDEO!

23.10.2024 11:30 Kuriózny incident na letisku v americkom Chicagu. O tom, že po ploche, kde pristávajú lietadla a kde do strojov zase nastupujú pasažieri, sa kvôli bezpečnosti nebehá kade-tade, vie každý cestovateľ. Ako vyšlo najavo, nielen ľudí môže dianie v blízkosti lietadiel ohroziť.

Nečakaný ZVRAT v kauze BITKY Soukupa a Dopitu: Šokujúci DÔKAZ mení vyšetrovanie!

23.10.2024 11:30 Novinky v ostro sledovanej kauze, ktorá otriasla českým šoubiznisom! Na svetlo sveta vyplával dôkaz, ktorý môže jednej strane poriadne uškodiť.

Pavol Gašpar o správe SIS o atentáte na premiéra Fica: Pozrite sa, ako to vysvetlil!

23.10.2024 11:30 Riaditeľ Slovenskej informačnej služby Pavol Gašpar v stredu ráno na mimoriadnom neverejnom rokovaní výboru na kontrolu SIS poslancov Národnej rady SR informoval, že služba žiadny pokyn na vypracovanie správy o atentáte na premiéra Roberta Fica nedostala.

Srdcervúce odhalenie MESIAC po povodni v Česku: Smutné zistenie polície

23.10.2024 11:30 Septembrové povodne v Česku majú ďalšiu potvrdenú obeť. Je ňou 27-ročná žena, ktorej telo sa našlo v prihraničnej obci na poľskej strane. V stredu to na sociálnej sieti X uviedla česká polícia. Ide o druhú obeť v Olomouckom kraji a celkom šiestu potvrdenú obeť povodní, informuje spravodajkyňa TASR v Prahe.

Slováci, dajte ZBOHOM teplému počasiu: Po príjemných teplotách TO príde! PRVÝ sneh v mestách?

23.10.2024 11:30 Jeseň je už v plnom prúde a posledné dni sme sa mohli tešiť z pomerne teplého a slnečného počasia. To sa však v stredu mierne pokazilo, no netreba zúfať, pretože už od štvrtka príde zmena.

V mestách na východe vyčíňa vandal: Hrôza, čo urobí s autom, ktoré mu príde pod ruku

23.10.2024 11:30 Polícia v súvislosti s poškodením vozidiel v Prešove a v Snine vedie trestné stíhanie poškodzovania cudzej veci. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Dara Rolins kvôli plastike VYPENILA: Drsný NÁKLAD! Uf, poriadne jej praskli nervy

23.10.2024 11:30 Dara Rolins patrí k ženám, ktoré sa o seba svedomito starajú. A to aj vidieť. Vo svojom veku má telo bohyne a svoj vzhľad dotiahla do dokonalosti po tom, čo sa vložila do rúk talianskeho plastického chirurga. Za svoje rozhodnutie však stále čelí ostrej kritike. Ako sa však zdá, už aj samotná Dara má uštipačných rečí plné zuby a vybuchla.