Žena vyšla z domu celá od krvi: Z toho, čo tam našli policajti, im zostalo zle

23.10.2024 01:15 Torilena May Fields bola zatknutá po 11-hodinovej prestrelke s políciou po tom, čo našli na dvore domu jej matky vypitvané ľudské torzo. Fields bola odvtedy obvinená z vraždy svojej matky Trudy Fields. Torilena vyšla z domu celá od krvi a vyšetrovatelia našli vnútri v dome v hrnci odrezanú hlavu, ruky, nohy a predlaktie. Čítané: (3)

Spojené štáty sa obávajú, že Rusko... Znepokojivé varovanie Washingtonu

23.10.2024 11:30 Spojené štáty vyjadrili v utorok obavy z ruského zasahovania do prezidentských volieb v Moldavsku. Súboj v nadchádzajúcom druhom kole hlasovania bude podľa očakávania tesný, informuje TASR podľa agentúry AFP. Čítané: (2)

Potvrdené! V krajine objavili PRVÝ prípad nákazy nového variantu nákazlivého vírusu

22.10.2024 15:30 V Nemecku bola prvýkrát potvrdená infekcia novým variantom opičích kiahní Ib. Dotyčná osoba sa nakazila v zahraničí a infekcia bola zistená minulý piatok. Oznámil to v utorok v Berlíne Inštitút Roberta Kocha , informuje TASR na základe správy agentúry DPA. Čítané: (2)

Už zatvorili školy a očakávajú skazu: Do krajiny sa rúti obávaná Dana!

22.10.2024 15:30 Štát Urísa na východnom pobreží Indie sa pripravuje na tropickú cyklónu Dana. Turistov a pútnikov požiadali, aby opustili mesto Purí a v niektorých okresoch preventívne zatvorili školy. Podľa predpokladov by cyklóna mala zasiahnuť pevninu vo štvrtok neskoro večer, uviedol miestny meteorologický ústav. Čítané: (2)

Súťaž Miss BumBum má svoju víťazku: TOTO je najkrajší zadok roku 2024! Horúce FOTO

23.10.2024 01:15 Jeden zadok vládne všetkým! Víťazkou brazílskej súťaže o najkrajší zadok Miss BumBum 2024 sa stala Bruna Dias . Kráska so zmyselnými tvarmi tvrdí, že jej pozadie je prirodzené, bez akéhokoľvek zásahu plastických chirurgov. Čítané: (1)

Kaliňák rokoval s Maďarmi o ochrane vzdušného priestoru: Slovensko strážia ich gripeny

23.10.2024 01:15 Kým Slovensko neobnoví vlastnú národnú kapacitu bojových lietadiel, Maďarsko je naďalej odhodlané podieľať sa na úlohách susednej krajiny v oblasti kontroly vzdušného priestoru. Uviedol to v utorok v Kecskeméte maďarský minister obrany Kristóf Szalay-Bobrovniczky po schôdzke s podpredsedom vlády SR a ministrom obrany Robertom Kaliňákom. Čítané: (1)

Zelenskyj reaguje na dôkazy o vojakoch KĽDR na Ukrajine: Výzva pre spojencov!

23.10.2024 01:15 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v utorok vyzval svojich spojencov, aby sa neschovávali a reagovali na dôkazy o zapojení severokórejských vojakov do vojny na Ukrajine. Čítané: (1)

Situácia v Rakúsku po voľbách je komplikovaná: Stačí málo a hrozí pat!

23.10.2024 01:15 Predseda Rakúskej ľudovej strany a súčasný kancelár Karl Nehammer, ktorý dostal poverenie zostaviť novú vládu, v utorok večer uviedol, že hypotetická tesná vládna väčšina jedného poslanca so sociálnymi demokratmi by nebola dostatočne stabilná a potrebné by bolo do koalície prizvať tretieho partnera. Čítané: (1)

Hollywoodske hviezdy s TEMNOU minulosťou: Známi muži na krku s ohavnými činmi!

23.10.2024 01:15 Nie sú to žiadne neviniatka! Na prvý pohľad možno vyzerajú ako milí chlapci, ktorí by neublížili ani muche, a celý svet ich miluje. V skutočnosti majú aj veľké hviezdy Hollywoodu svoju temnú minulosť, ku ktorej sa dnes už len veľmi nerady vyjadrujú. Hovoríme o niektorých slávnych mužoch, ktorí skončili na polícii či dokonca za mrežami pre napadnutie alebo inú trestnú činnosť. Čítané: (1)

Žiaci v Záhrebe odmietajú chodiť do školy: Majú na to vážny dôvod

23.10.2024 01:15 Približne tisíc žiakov základnej školy v chorvátskej metropole Záhreb v utorok bojkotovalo vyučovanie, pretože sa do školy vrátil deväťročný chlapec, ktorý spolužiakov šikanuje. Čítané: (1)

Putin sa stretol s čínskym prezidentom: Si ho nazval starým priateľom!

23.10.2024 01:15 Ruský prezident Vladimir Putin na summite skupiny BRICS v ruskej Kazani rokoval so svojím čínskym náprotivkom Si Ťin-pchingom. Čítané: (1)

Hasiči zasahujú pri požiari haly v Leviciach: Príčiny zatiaľ nie sú známe

23.10.2024 01:15 Levickí hasiči zasahujú pri požiari ťahača, nakladača a montovanej haly v okrese Levice. Požiar bol ohlásený v utorok približne o 17.00 h. " Čítané: (1)

Záhada, ktorá nedá ľuďom spať: Aha, čo našli na snímke z Antarktídy! Veď TOTO tam nemá čo robiť

23.10.2024 01:15 Nehostinné ľadové prostredie Antarktídy je už odnepamäti zdrojom rôznych konšpiračných teórií. Niektoré teórie sú také šialené, že sa nad nimi až rozum pozastavuje. Čítané: (1)

Nahnevaný Mihál: 13. dôchodok 600 eur dostane aj Srb, ktorý tu robil rok a má penziu 20 eur!

23.10.2024 01:15 S bývalým ministrom práce, sociálnych vecí a rodiny Jozefom Mihálom sme sa rozprávali o chystanej konsolidácii a tom, ako ovplyvní ľudí na Slovensku. Mihal nešetril kritikou: "Je to čisté babráctvo. Z každého uhla pohľadu je to zle. Hlavne, že sebe si zvýšili platy, ale ľudia to majú zaplatiť." Taktiež sme preberali úskalia transakčnej dane. Toto všetko a oveľa viac si pozrite v novej časti Diskusného klubu so Šimonom Žďárským.  Čítané: (1)

Putin zúri, Nemci poriadne provokujú: Na to, čo vyrástlo pri Baltskom mori, okamžite reaguje

23.10.2024 01:15 Ruské ministerstvo zahraničných vecí v utorok oznámilo, že si predvolalo nemeckého veľvyslanca na protest proti otvoreniu nového námorného taktického veliteľstva NATO na pobreží Baltského mora. Čítané: (1)